• En personlig tränare knackar på…

 • I helgen kom tidningen Hallå äntligen ut med artikeln om mig, Totum Fitness- functional training trx och framför allt vår unika tjänst ”personlig träning hemma”.

  Läs artikeln om personlig träning hemma, mig och företaget i tidningen Hallå. Text och foto: Lovisa Dragstedt

  Läs artikeln om personlig träning hemma, mig och företaget i tidningen Hallå. Text och foto: Lovisa Dragstedt

  Som en av de få aktörerna i Göteborg…i Sverige skulle jag vilja sticka ut hakan och säga erbjuder Totum Fitness – functional training personlig träning hemma OCH/eller i en egen träningsstudio.

  Det vanliga är att man antingen jobbar på ett gym/gymkedja och då är man där och tränar och har sällan möjlighet att förflytta träningen, eller så är man ett litet enmansföretag som endast kan erbjuda träning ute eller hemma hos klienterna…här på Totum Fitness kan vi erbjuda här inne i studion – utanför på vår alldeles egna utomhusträningsplats, eller om man önskar hemma eller på annan önskad plats, detta vågar jag säga är unikt.

  Text och foto: Lovisa Dragstedt

  Här tränar jag TRX Low Row ute på Totum Fitness träningsplats. Foto: Lovisa Dragstedt

  Det är svårt att beskriva hur glad jag blev när jag först fick frågan om de fick komma och intervjua mig gällande detta, när jag sen fick se artikeln och bilderna var glädjen överväldigande – jag är verkligen jättenöjd med allt och riktigt stolt!

  Nu håller jag tummarna att det skall ge en skjuts i rätt riktning och ta lite fart så allt börjar rulla och jag kan andas ut lite, det hade varit riktigt skönt :).