• Totum Fitness på Hälsodagarna 23-26e jan

  • Nu är det nära! Om bara 4 dagar drar mässan Hälsodagarna i Nordstan, Göteborg igång och jag kommer vara där!

    Det är både nervöst, spännande och väldigt roligt att veta att jag, lilla jag med Totum Fitness kommer ha en helt egen monter mitt inne i Nordstan på Hälsodagarnas 10års jubileum! Mässan är öppen Nordstans öppettider: mån-fre 10-20, lör-sön 10-18 och ni kommer hitta mig där från början till slut med undantag för en och annan lunchrast :).

    I Totum Fitness monter kommer ni kunna träffa mig, passa på att fråga allt ni vill veta om Totum Fitness, mig och kanske lite om träning och mat också ;). Det kommer hållas tävlingar med bland annat priser som gratis pt pass!

    För den modige kommer man kunna tävla uppe på scenen varje dag (mer information om tider kommer!) i TRX Suspension Push-Up* och i TRX Pistol Squat, man kommer även kunna tävla inne i montern, testa på att träna, se mig träna några av mina pt kunder och mycket mycket mera – så ta vägarna förbi, avsett några minuter och se vad jag och Totum Fitness gör och kan göra för dig!

    Erbjudanden som ni kommer kunna hitta i montern kommer läggas upp under onsdagen och är unika mässerbjudanden.