• Totum Fitness i Göteborgs Posten

 • Göteborgs Posten – ”Den personliga tränaren gör hela skillnaden”‘

  Ja så löd rubriken i Göteborgs Posten i söndagens tidning. Ett 4 sidor stort reportage där journalisten Marcus Olsson intervjuar tre olika personer som tränare med personlig tränare för att få deras sida av varför de valt pt, hur det fungerar och varför det bestämt sig för att fortsätta med att träna för personlig tränare. 3 av dessa sidor är med mina två fantastiska kunder!

  Totum Fitness pt kunder i Göteborgs Posten

  Totum Fitness med pt kunder i Göteborgs Posten

  När Marcus ringde mig i slutet av sommaren och frågade om jag och några av mina kunder kunde tänka oss ställa upp på detta tvekade jag aldrig och tacka ja direkt, utan att veta hur stort reportaget skulle bli, eller när det skulle komma ut. Jag kontaktade de jag direkt kom och tänka på och till min stora glädje tackade de ja!

  Tidigt i söndags morse började min telefon att plinga, både för avisering om sms men även om inlägg på min facebook vägg. I detta läget orkade jag knappt öppna ögonen och såg bara en massa grattis meddelande men fattade verkligen inte något alls, till en början iaf. Efter en kort stund till och när jag var lite mera vid medvetande fick jag ett sms från en av mina härliga pt kunder vilket gjorde att jag verkligen läste det. ”Wow! Vad fint i GP. Och stort. Du äger tjejen. Anna”.  Först då förstod jag att reportaget kommit ut och tänkte lite lugnt för mig själv ”ja vad kul får ta att åka och köpa GP, kul att det syntes”, helt utan förståelse för hur stort detta var!

  När jag seden började köra runt för att hitta en GP insåg jag att det var inte det lättaste, trots att klockan knapp var 11…efter en timmas körande och en lätt panik fick jag tag i den sista i en affär – tacka Gud för det! Under denna tiden hade jag hunnit få ett sms från Sara Stenström som var med i tidningen och som också hade blivit väckt av att grattis sms från sin pappa med en bild – hon skickade den till mig och min puls steg – det jag kunde se var ett heluppslag med bara oss! Ojojoj, det var STORT! 

  Första uppslaget jag såg - ett helt uppslag med mig och Sara på bild i GP

  Första jag såg – ett helt uppslag med mig och Sara på bild i GP

  Väl hemma  började jag läsa och jag blev alldeles tårfylld av de fina orden och hur stort detta var. I läsningen ser jag sen ”vänd” och inser att det finns en sida till! 3 hela sidor med mina två Pt kunder och bilder i GP en söndag, och inte vilken söndag som helst – söndagen efter att Kalla med tjejerna tog OS-Guld… helt obegripligt och jag kan nog fortfarande inte riktigt förstå hur stort detta är. Och jag hoppas att Sara, Carina, Marcus och Jonas kan förstår hur tacksam och lycklig jag är för detta! Om inte Marcus hade ringt, tjejerna sagt Ja till att bli intervjuade och sen bilderna från Jonas hade detta aldrig hänt. Och det är absolut en av de största sakerna som hänt!

  Ett fantastiskt reportage här med härliga Karina, en av mina hemma kunder.

  Ett fantastiskt reportage. Här ser vi härliga Karina, en av mina hemma kunder.

  Stort tack igen Sara och Karina – ni är bäst! Utan er hade jag inte varit där jag är idag. Ni inspirerar och motiverar mig till att bli ännu bättre, både i mitt jobb och som person, all min kärlek till er!

  Läs hela reportaget här!

  En liten härlig notis ett försök att beskriva min lycka – sedan i söndags har jag inte kunnat sluta nynna på ”Diggi-Loo Diggi-Ley”… varför kanske någon i den yngre generationen det :)… för texten är klockren – vart enda ord kunde komma från mig, förutom sista versen…det här är ingen önskedröm – det här är verklighet, min verklighet :)!

  ”Diggi-Loo Diggi-Ley”

  Blixtar och dunder magiska under
  Plötsligt en dag har det hänt
  Åh, vilken tur, (du är en lyckofigur)
  En dag i staden, (du gick där och tänkte)
  På esplanaden, (då såg du nåt som blänkte)
  Det kändes som jag hade vingar
  Åh, vilken underbar dröm

  Diggi-loo diggi-ley alla tittar på mig
  Där jag går i mina gyllne skor
  Jag dansade omkring på gatan
  Och hela världen den log
  Diggi-loo diggi-ley himlen öppnade sig
  Det är knappt man sina ögon tror
  Åh, jag börjar nästan sväva
  I mina gyllene skor

  Jag har visioner för miljoner
  Gyllene dojor för dig och lyckan är gjord
  (Säg mer vi tror på ditt ord)
  Tänk dig ett hinder, (det flyger du över)
  Vingar på skorna (är allt vad du behöver)
  Åh, jag kan bli vad jag önskar
  I min förtrollade värld

  Diggi-loo diggi-ley alla tittar på mig
  Där jag går i mina gyllne skor
  Jag dansade omkring på gatan
  Och hela världen den log
  Diggi-loo diggi-ley himlen öppnade sig
  Det är knappt man sina ögon tror
  Åh, jag börjar nästan sväva
  I mina gyllene skor

  Det var en önskedröm men jag måste medge
  Att när jag vaknade vakna jag med glädje
  Jag en sång och en dansman
  Åh åh åh, åh åh åh

  Diggi-loo diggi-ley himlen öppnade sig
  Det är knappt man sina ögon tror
  Åh, jag ville gärna önska
  Åt alla gyllene skor
  Åh, jag ville gärna önska
  Åt alla gyllene skor

  Read more: http://artists.letssingit.com/herreys-lyrics-diggi-loo-diggi-ley-xxhxqpz#ixzz2tnKIiHPs
  LetsSingIt – Your favorite Music Community