• Gruppträning

 • Där gruppträningen blir personlig 

   

  ”Gruppträning – perfekt för dig som önskar extra energi, fart och peppning av andra för att toppa din träning”.

  På Totum Fitness’s gruppträningar ses alltid varje person som en egen individ och erbjudas alltid alternativa övningar om någon övning inte fungerar – oavsett anledning. Det är viktigt för oss att alla känner att de får de mesta och bästa för dem vid varje tillfälle hos oss, oavsett om det är gruppträning, personlig träning eller den egna träningen.

  Klassiskt sker gruppträningarna i Totum Fitness Studio eller på utomhusträningsplatsen som ligger i anslutning till studion, men precis som de personliga träningarna kan man boka en egen gruppträning i studion eller på önskad plats, vi erbjuder gruppträning för företag, idrottsklubbar och föreningar eller varför inte till möhippan och svensexan.

  Gruppträningspassen

  TRX Suspension Training – suspension träning som tar träningen till en helt ny nivå. Här jobbar vi med den egna kroppsvikt som motstånd, där du enkelt kan reglera motståndet under träningen utan att behöva stanna upp, ta bort eller sätta dit tunga och klumpiga vikter. Skonsamt men tuff helhetkroppsträning som tränar dig på djupet och aldrig låter en del av kroppen vila eller komma undan

  Totum Fitness – ett pass för dig som vill tona hela kroppen och gillar jobba med den egna kroppen som vikt och redskap. Här blandar vi träningsredskap med klassiska övningar som chins, dips armhävningar och snabba fötter.

  Totum HIIT –  ett pulshöjande pass för dig som vill förbättra din kondition och bibehålla din styrka och muskler, och förbränna några extra kalorier.

  Totum Spänst – ett prestationshöjande pass med fokus på snabbhet, explosivitet och spänst. Det perfekta passet för dig som vill springa snabbare, hoppa högre och reagera snabbare.

  Totum Maximus – passet för dig som vill jobba tungt och bygga muskler. Passet är designat så man jobbar efter egen förmåga och efter önskad nivå – bygga muskler betyder inte bara stora muskler…ett pass jag rekommenderar alla.

  Mamma- & bebisträning – detta är en klass på 8 veckor med start V.17V.18. Här är alla föräldrar välkomna och bebisarna. Fokus i träningen ligger på att komma tillbaka i form efter en graviditet men också att lära sig intrigera bebisarna i den vardagliga träningen på ett roligt och effektivt sätt. Självklart så är detta upp till varje persons önskemål, och sover bebisen så väcker vi hen inte om ni inte önskar det. Övrigt: rekommendera att föräldern tar med en tjockare filt som bebisen kan ligga på golvet. Golvet är den klassiska judomattan på 40mm så det är mjuk och skönt att ligga på, men tyvärr utan värmeslingor så det kan bli lite kallt vid minusgrader ut. För mer info, klicka här!

  Totum Boot Camp – ett personligt och exklusivt boot camp som tar hänsyn till dina behov, önskemål och målsättningar! Försommarens Boot Camp startar V.17/V.18, för mer info klicka här.

  Pass och träningar som kommer tillbaka när värmen kommer!

  Mamma -och pappaträningen passar alla oavsett tidigare träning, fysik eller mål. Vi är på Hammars Badväg på Näset, vi håller till på gräsmatytan vid lekplatsen bredvid Hammars båtplats/hamn. Vid dåligt väder och om alla önskar kan vi flytta oss inomhus till Totum Fitness Studio.

  Några frågor  och svar kring mamma -och pappaträningen

  Hur gör jag:
  anmäl dig via email eller telefon med fullständigt namn och telefonnummer och vilket pass med datum och tid du vill boka in dig på. 

  Måste jag ha barn för att vara med? Nej, det behöver du inte.
  Kan mammor vara med på pappaträningen och vise versa? Ja, det går bra.
  Vad är skillnaden mellan mamma -& pappaträningen? Eftersom mammorna har varit gravida så är träningen i första hand inriktad på att jobba med en lugnare träning och med fokus på de områden som ofta behöver lite extra träning efter en graviditet.

  Jacqueline Östlund
  Cert. Kost – och träningskonsult Lic. Personig Tränare & Hälsoinformatör info@totumfitness.se

  * med reservation för ändring 

  ”Together are we strong”